Historian bakom Söderåsens Wärdshus

Redan 1986 slog Jean Landström upp dörrarna på Söderåsens Wärdshus i utkanten av Billesholm i Skåne.

Med en stor nyfikenhet och en naturlig talang för matlagning så skulle drömmen bli sann att driva sitt egna värdshus och låta gäster ta del av hans recept.

Wärdshuset blev ett självklart val för gäster på grund av Jeans matlagning. Under åren som gått har han blivit ett välkänt ansikte i trakterna på grund av sin
gedigna kompetens när det kommer till konsten att laga fantastisk husmanskost. Några av hans paradrätter är hans gås som serveras till Mårtengås samt hans
omtalade potatisgratäng för att nämna några.

Är från området där Jean har varit som mest aktiv så har man inte missat honom eller hans populära mat, men har man väl ätit där så vill man återkomma vare sig man är från trakten eller ej.

Jean driver Söderåsens Wärdshus och erbjuder tillsammans med sin erfarna och härliga personal en fantastisk mat till gäster att ta del av matkonsten.

Wärdshuset erbjuder förutom matservering även lokaler för festligheter där man ges möjlighet att välja vilka av Jeans rätter som man vill bjuda sina gäster på.

Med cirka 50 års erfarenhet som kock så är det inte konstigt att Jean och Söderåsens Wärdshus är väldigt populärt både för lunch, fest och konferens.

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er!

Ni når Wärdshuset enklast via telefon 042-726 54